یک دانشجوی مسیحی که در ایران درحال تحصیل است گفت: در دین مسیحیت نیز مانند اسلام پاکسازی روح از گرسنگی مهم تر بوده و هدف اصلی از روزه، تزکیه نفس و روح است.
به گزارش مهر، ویژه برنامه «دعوت» رادیو گفت و گو به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به گفت و گو با مسلمانان خارجی مقیم ایران می پردازد. این ویژه برنامه با حضور شوشان آزاتیان دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی از کشور ارمنستان از شبکه رادیویی گفت و گو به روی آنتن رفت.
دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی از کشور ارمنستان در این ویژه برنامه با تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان به ایرانیان و تمام مسلمانان جهان گفت: من مسیحی هستم و در کشور ارمنستان، در رشته ایران شناسی تحصیل کردم. در حال حاضر نیز در مقطع دکتری رشته زبان شناسی دانشگاه شهید بهشتی ایران مشغول تحصیل هستم.
وی در ادامه بیان داشت: تعداد مسلمانان در کشور ارمنستان بسیار کم است و فقط ایرانیان مقیم ارمنستان، مسلمانان اند.
دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی از کشور ارمنستان گفت: مسلمانان در ماه مبارک رمضان به مدت سی روز روزه می گیرند اما برای ارمنی ها چهل روز است. مسلمانان از اذان صبح تا اذان مغرب از خوردن و آشامیدن خودداری می کنند اما ارمنی ها در این چهل روز فقط خوراکی هایی را که مربوط به حیوانات است مانند گوشت و لبنیات استفاده نمی کنند و آب و سبزیجات و مواد غذایی دیگر را در طول روز مصرف می کنند.
شوشان آزاتیان خاطرنشان کرد: شباهت های مهمی میان مسلمانان و مسیحی های ارمنستان در روزه ماه مبارک رمضان وجود دارد. ما مسیحیان مانند مسلمانان اجازه نداریم که در این ماه دروغ بگوییم و تهمت بزنیم و کارهای ناپسند انجام دهیم. به عبارت دیگر در دین مسیحیت نیز مانند اسلام پاکسازی روح از گرسنگی مهم تر بوده و هدف اصلی از روزه، تزکیه نفس و روح است.
وی در ادامه مطلب یادآور شد: در ماه مبارک رمضان مردم آرام تر و با یکدیگر مهربان تر می شوند و علاوه بر این دروغ و غیبت هم کمتر است.
دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی از کشور ارمنستان بیان داشت: تفاوت در دین هیچ وقت مانع روابط دوستانه میان ایران و ارمنستان نبوده و این دو کشور رابطه بسیار قوی در زمینه فرهنگی، اقتصادی و سیاسی دارند. کشور ایران بیش از ۴۰۰ کلیسا دارد و در ارمنستان نیز مسجد کبود ویژه مسلمانان وجود دارد.
شوشان آزاتیان در پایان این ویژه برنامه ابراز داشت: آرزو می کنم که خداوند ظهور منجی و موعود آخر الزمان را نزدیک کند تا جهان از عدل و داد پر شود و دل های مسلمانان و مسیحیان جهان به یکدیگر نزدیک تر شود.
ثبت دیدگاه