حدیث روز
امام صادق (ع) می فرماید : هر كس در ماه رمضان صدقه اى بدهد ، خداوندْ هفتاد نوع بلا را از او بر مى گرداند. ثواب الأعمال : ص ١٧١ ح ١٩

سه شنبه, ۲۵ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 14 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3753 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 145×
صفحه اصلی » گروه » دسته‌بندی نشده
کم‌خونی منعی برای روزه‌داری نیست
  • ۱۱ تیر ۱۳۹۴ ساعت: 10:07
  • شناسه : 3040
    بازدید 32
    1

    یک متخصص طب مکمل با بیان اینکه کم خونی افراد با روزه‌داری منافاتی ندارد، تاکید کرد: بیماران مبتلا به کم خونی و فقر آهن با مصرف مکمل آهن در وعده افطار یا سحر به راحتی می‌توانند روزه بگیرند و این مشکل با روزه‌داری منافاتی ندارد. به گزارش ایسنا، دکتر سیما صدرای گفت: باید توجه داشت […]

    پ
    پ

    یک متخصص طب مکمل با بیان اینکه کم خونی افراد با روزه‌داری منافاتی ندارد، تاکید کرد: بیماران مبتلا به کم خونی و فقر آهن با مصرف مکمل آهن در وعده افطار یا سحر به راحتی می‌توانند روزه بگیرند و این مشکل با روزه‌داری منافاتی ندارد.

    به گزارش ایسنا، دکتر سیما صدرای گفت: باید توجه داشت که نمی توان برای تمام افرادی که به یک نوع بیماری مشترک مبتلا هستند، دستورالعمل یکسانی در مورد روزه داری تجویز کرد؛ چراکه شرایط هر فرد از جمله سن، جنسیت و شدت بیماری از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

    این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: بیماران مبتلا به کم خونی و فقر آهن با مصرف مکمل آهن در وعده افطار یا سحر به راحتی می‌توانند روزه بگیرند. البته در مورد بیمارانی که میزان ذخایر آهن آنها پایین است و مدام دچار ضعف و سستی می‌شوند و با افزایش تپش قلب روبرو هستند در خصوص اقدام به روزه‌داری باید با پزشک مشورت کنند؛ چراکه در این بیماران برعکس بیماران مبتلا به تالاسمی توصیه می‌شود که همراه با گوشت بویژه در وعده افطار از لیموترش تازه استفاده شود.

    صدرای با اشاره به اینکه علت کم خونی باید ریشه یابی و به صورت هورمونی درمان شود، خاطرنشان کرد: طب فشاری یا رفلکس‌تراپی روشی است که برای تمامی اعضای بدن، “نقطه” را در نظر می‌گیرد و با مالش و فشار آن نقطه به رفع ناراحتی می‌پردازد که با فشار دادن مرکز کف دست و میان چهارانگشت منجر به کاهش خونریزی و تقویت بافت رحم در زنان می‌شود. همچنین چرب کردن کف پا قبل از خواب با روغن‌های گیاهی منجر به افزایش چرخش خون در بدن در طی روز می‌شود و از سر دردهای حاصل از کم خونی در زمان روزه‌داری جلوگیری می‌کند.

    این متخصص طب مکمل در پایان با بیان اینکه رعایت رژیم غذایی خون‌ساز در ماه رمضان از اهمیت بسزایی برخوردار است، یادآور شد: اغلب افراد پس از افطار با فاصله اندک یا همراه غذا، چای می‌نوشند که باعث تشدید کم خونی در افراد می‌شود. بهتر است افراد با کاهش مصرف چای که مانع جذب آهن می‌شود، آب گرم به همراه هل، بیدمشک یا دارچین بنوشند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.