حدیث روز
امام صادق (ع) می فرماید : هر كس در ماه رمضان صدقه اى بدهد ، خداوندْ هفتاد نوع بلا را از او بر مى گرداند. ثواب الأعمال : ص ١٧١ ح ١٩

سه شنبه, ۱ آبان , ۱۴۰۳ Tuesday, 22 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3753 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 145×
صفحه اصلی » گروه » دسته‌بندی نشده
پرخوری در وعده سحری علت تخریب مینای دندان
  • ۳ تیر ۱۳۹۴ ساعت: 6:11
  • شناسه : 2569
    بازدید 29
    1

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: پرخوری در زمان سحر باعث اختلال در کار معده شده و محتویات اسیدی معده با آروغ زدن به مری و دهان باز می‌گردد که این عامل سبب تخریب مینای دندان‌ها به خصوص سطوح داخلی (زبانی) دندان‌ها می‌شود. به گزارش ایسنا، دکتر «حمیدرضا پوراسلامی» با اعلام این خبر […]

    پ
    پ

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: پرخوری در زمان سحر باعث اختلال در کار معده شده و محتویات اسیدی معده با آروغ زدن به مری و دهان باز می‌گردد که این عامل سبب تخریب مینای دندان‌ها به خصوص سطوح داخلی (زبانی) دندان‌ها می‌شود.

    به گزارش ایسنا، دکتر «حمیدرضا پوراسلامی» با اعلام این خبر گفت: عمده‌ترین مشکل مردم در رابطه با دهان و دندان‌ها، پوسیدگی دندان‌هاست که این پوسیدگی تحت‌تأثیر رژیم غذایی و نوع مواد غذایی مصرفی است به این معنی افرادی که در طول سال رژیم غذایی سرشار از مواد شیرین و کربوهیدرات مصرف می‌کنند و کمتر مسواک می‌زنند دچار پوسیدگی دندان‌ها می‌شوند.

    وی اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان به‌علت کاهش وعده‌های غذایی و مصرف نکردن غذا در طول روز، ترشح بزاق کم و دهان خشک می‌شود، بنابراین اگر باقی‌مانده‌های غذایی به‌ویژه باقی‌مانده‌ی مواد غذایی حاوی کربوهیدرات مانند برنج، نان، بیسکویت، کیک و زولبیا و بامیه بین دندان‌ها یا اطراف آنها باقی بماند، سبب پوسیدگی بیشتر دندان‌ها می‌شود.

    این دندان پزشک در مورد اقدامات موثر برای جلوگیری از پوسیدگی دندان گفت: در جهت حفظ سلامت دندان‌ها، باید پس از صرف سحری و پیش از اذان حداقل به مدت ۲ دقیقه دندان‌ها را با خمیردندان‌ حاوی فلوراید مسواک کرد.

    وی با بیان این‌که پس از مسواک نیز به مدت یک دقیقه باید از نخ دندان استفاده کرد، تصریح کرد: هم‌چنین در طول روز تا زمان افطار نیز حداقل یک‌بار دندان‌ها با مسواک و بدون خمیردندان تمیز شوند که علاوه‌بر تمیزی دندان‌ها باعث برطرف کردن و یا حداقل کاهش بوی نامطبوع دهان ناشی از عدم ترشح بزاق و خشک بودن دهان می‌شود.

    وی خاطرنشان کرد: می‌توانند حداقل در طول روز ۲ یا ۳ بار آب در درون دهان گردانده و بیرون ریخته شود که این کار سبب تمیزکردن نسبی دهان از باقی‌مانده مواد غذایی می‌شود.

    این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان یادآور شد: طبق حکم مراجع، مسواک کردن دندان‌ها با خمیر دندان در حالت روزه اشکال ندارد، مشروط بر این‌که روزه‌دار از فرو دادن آب دهان پرهیز کند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.