حدیث روز
امام صادق (ع) می فرماید : هر كس در ماه رمضان صدقه اى بدهد ، خداوندْ هفتاد نوع بلا را از او بر مى گرداند. ثواب الأعمال : ص ١٧١ ح ١٩

چهارشنبه, ۱۶ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 6 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3753 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 145×
صفحه اصلی » گروه » دسته‌بندی نشده
هشدار پلیس فتا در مورد سودجویی درپوشش جمع‌آوری فطریه و کفاره
  • ۳ خرداد ۱۳۹۹ ساعت: 3:35
  • شناسه : 12884
    بازدید 32
    0

    معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا نسبت به سوءاستفاده احتمالی از شهروندان در پوشش جمع آوری فطریه هشدار داد. سرهنگ رامین پاشایی در گفت‌وگو با ایسنا، دراین‌باره گفت: سودجویان همواره به دنبال مناسبت‌ها و ایامی هستند که در آن با سواستفاده از عواطف و احساسات مردم اقدام به کلاهبرداری یا سرقت از آنان کنند. در همین […]

    پ
    پ

    معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا نسبت به سوءاستفاده احتمالی از شهروندان در پوشش جمع آوری فطریه هشدار داد.

    سرهنگ رامین پاشایی در گفت‌وگو با ایسنا، دراین‌باره گفت: سودجویان همواره به دنبال مناسبت‌ها و ایامی هستند که در آن با سواستفاده از عواطف و احساسات مردم اقدام به کلاهبرداری یا سرقت از آنان کنند. در همین راستا نیز با توجه به نزدیک شدن به عید سعید فطر این احتمال وجود دارد که افراد سودجو تحت پوشش جمع آوری فطریه اقدام به دریافت وجه از مردم یا خالی کردن حسابشان کنند.

    وی ادامه داد:‌ در همین راستا شهروندانی که قصد دارند فطریه خود را پرداخت کنند لازم است یکسری نکات و مسائل را رعایت کنند. اول اینکه اگر قصد دارند از طریق فضای مجازی، فطریه یا کفاره روزه خود را پرداخت کنند حتما دقت داشته باشند که این وجه را به حساب شرکت‌ها و مؤسسات شناخته شده و دارای مجوز واریز کرده و به هیچ عنوان به تبلیغات و پیام‌های فضای مجازی که عمدتا با تصاویر و مطالبی که تحریک کننده عواطف و احساسات مردم است، منتشر می‌شود توجه نکنند.

    پاشایی با اشاره به شیوه تماس تلفنی نیز گفت: ممکن است افراد سودجو بعضا از طریق تماس با شهروندان و معرفی خود به عنوان نماینده یک موسسه خیریه اقدام به اعلام شماره حساب یا درگاه پرداخت اینترنتی کنند که در این خصوص هم لازم است شهروندان هوشیار باشند و از پرداخت وجوه خود به افراد یا شماره‌حساب‌های ناشناس خودداری کنند.

    وی اضافه کرد: همچنین گاهی نیز افراد سودجو با ایجاد صفحات جعلی اقدام به کپی اطلاعات کارت بانکی کاربران کرده و طی چندین نوبت مبالغ اندکی را از حساب آنان برداشت می‌کنند.

    معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا در پایان به شهروندان توصیه کرد که برای پرداخت فطریه و کفاره حتما از روش‌های مجاز و موسساتی استفاده کنند که دارای مجوز بوده و عملکرد مالی‌شان شفاف و روشن است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.