حدیث روز
امام صادق (ع) می فرماید : هر كس در ماه رمضان صدقه اى بدهد ، خداوندْ هفتاد نوع بلا را از او بر مى گرداند. ثواب الأعمال : ص ١٧١ ح ١٩

یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3753 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 145×
صفحه اصلی » گروه » دسته‌بندی نشده
بهای بهشت و پرهیز از سوء‌ظن به خداوند
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت: 23:52
  • شناسه : 11862
    بازدید 38
    0

    حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد گفت: در روایات آمده است که بهای بهشت و قیمت بهشت خوشبین بودن به خداوند است و انسان باید هر چقدر که می‌تواند روی این موضوع سرمایه‌گذاری کند. حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد بامداد امروز در ویژه‌برنامه‌ مناجات ماه مبارک رمضان که در حرم مطهر کریمه اهل‌ بیت(ع) برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: […]

    پ
    پ

    حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد گفت: در روایات آمده است که بهای بهشت و قیمت بهشت خوشبین بودن به خداوند است و انسان باید هر چقدر که می‌تواند روی این موضوع سرمایه‌گذاری کند.
    حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد بامداد امروز در ویژه‌برنامه‌ مناجات ماه مبارک رمضان که در حرم مطهر کریمه اهل‌ بیت(ع) برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: در روایات نسبت به پرهیز از سوء‌ظن به خداوند و تشویق حسن‌ ظن به خداوند تأکید بسیاری شده است.

    وی با بیان اینکه برخی از گناهان، بزرگ‌ترین گناهان هستند، گفت: بدبینی و سوء‌ظن به خداوند از این دسته گناهان است، شیطان در مورد شخصی که نسبت به خداوند یأس و ناامیدی داشته باشد می‌گوید من خیالم از این دسته افراد راحت است.

    این استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به اینکه علت رفتن جهنمیان به جهنم بر اساس آیات قرآن کریم بدبینی به خداوند است، مطرح کرد: در روایات آمده است که بهای بهشت و قیمت بهشت خوشبین بودن به خداوند است و انسان باید هر چقدر که می‌تواند روی این موضوع سرمایه‌گذاری کند.

    وی ادامه داد: امام هشتم(ع) در حدیثی می‌فرماید خداوند نزد گمان بنده است و هرگونه که بنده خداوند را ببیند، پروردگار نیز همان‌گونه با او رفتار خواهد کرد.

    فرحزاد با بیان اینکه انسان باید تا می‌تواند نسبت به حوادث و اتفاقات خوشبین باشد، اظهار کرد: این خوشبینی به این معنی نیست که ما خیلی انسان‌های خوبی هستیم بلکه باید بگوییم که خدایی بزرگ و خوب داریم.

    وی گفت: امام صادق(ع) در روایتی می‌فرمایند که در روز قیامت، افرادی جهنمی هستند اما زمانی که به پروردگار می‌گویند گمان من این نبود که مرا در آتش می‌سوزانی، سپس خداوند به‌دلیل همین حسن ظن از او گذشت می‌کند.

    این استاد برجسته حوزه علمیه بیان کرد: در روز قیامت انسان‌ها به چهار دسته تقسیم می‌شوند، برخی بی‌حساب به جهنم می‌روند، این افراد پرونده کاملا سیاهی دارند؛ گروه دوم هم بدون حساب به بهشت می‌روند؛ گروه سوم هم در نامه اعمال‌شان تعداد کمی نقطه منفی و سیاه دارند و گروه چهارم هم افراد حزب باد هستند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.