یک متخصص زنان و زایمان معتقد است، مادران باردار در صورتی که مشکل خاص جسمی نداشته باشند میتوانند با مشورت پزشک، در ماه مبارک رمضان روزه بگیرند.
دکتر نگین رضاوند در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه روزه داری برای زنان باردار واجب شرعی نیست، گفت: در صورتی که مادران باردار برای گرفتن روزه اصرار دارند، باید حتماً با پزشک خود مشورت کنند.
وی با بیان اینکه روزه داری برای مادران باردار در صورت تجویز پزشک منعی ندارد، گفت: توصیه میشود مادران باردار چند روزی روزه بگیرند، اما اگر متوجه شدند که روزه داری برای آنها سخت است و دچار مشکل میشوند، حتماً باید روزه خود را بشکنند.
این متخصص زنان و زایمان افزود: روزه داری برای مادران بارداری مجاز است که مشکلاتی از جمله دیابت بارداری یا فشار خون حاملگی و یا علائمی مانند تهوع و استفراغ نداشته باشند.
رضاوند در خصوص نوع تغذیه مادران باردار در طول مدت روزه داری گفت: در حال حاضر که در روزهای بلند و گرم سال قرار داریم احتمال تشنگی در طول مدت روزه داری تشدید میشود و برای همین مادران باردار باید دقت داشته باشند که بدن آنها با کم آبی مواجه نشود.
وی افزود: این مادران باید شش تا هشت لیوان مایعات را حتماً در فاصله افطار تا سحر مصرف کنند و در وعده سحر از سبزیجات و انواع میوه جهت پیشگیری از تشنگی استفاده کنند.
رضاوند بر صرف وعده سحری تاکید کرد و افزود: مادران باردار باید دقت داشته باشند که روزه داری بدون وعده سحری امکان ضعف و گرسنگی را تشدید کرده و ممکن است آسیب رسان باشد.
وی یادآور شد: مادران باردار باید در کنار صرف منظم وعدههای غذایی حتماً از مکملهای دوران بارداری نیز استفاده کنند.
ثبت دیدگاه