حدیث روز
امام صادق (ع) می فرماید : هر كس در ماه رمضان صدقه اى بدهد ، خداوندْ هفتاد نوع بلا را از او بر مى گرداند. ثواب الأعمال : ص ١٧١ ح ١٩

دوشنبه, ۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Monday, 22 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3753 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 142×
صفحه اصلی » گروه » دسته‌بندی نشده
مروری بر فتواهای عجیب داعش برای ماه مبارک رمضان
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ ساعت: 5:21
  • شناسه : 4504
    بازدید 10
    1

    با توجه به صدور فتواهای عجیب و غریب از سوی داعش در آستانه ماه مبارک رمضان چند سال گذشته، باید منتظر فتواهای جدید این گروهک تروریستی طی روزهای آینده باشیم. به گزارش شفقنا به نقل از رسانه های خبری جهان عرب، گروهک تروریستی داعش طی چند سال اخیر در رابطه با روزه داری و ماه […]

    پ
    پ

    با توجه به صدور فتواهای عجیب و غریب از سوی داعش در آستانه ماه مبارک رمضان چند سال گذشته، باید منتظر فتواهای جدید این گروهک تروریستی طی روزهای آینده باشیم.

    به گزارش شفقنا به نقل از رسانه های خبری جهان عرب، گروهک تروریستی داعش طی چند سال اخیر در رابطه با روزه داری و ماه مبارک رمضان فتواهای عجیب و غریب و بی ربط به دین مبین اسلام صادر کرده که در این مطلب برخی از آنها را یادآور می شویم.

    بر اساس این گزارش، داعش در یکی از فتواهای خود برای ماه مبارک رمضان، ضمن ادعای این که خروج زنان از خانه در ساعت های روزه داری باعث باطل شدن روزه آنها می شود، تاکید کرد که زنان در مناطق تحت اشغال این گروهک تروریستی تنها پس از افطار آن هم به همراه مردان محرم می توانند از خانه بیرون روند.

    گروهک تروریستی داعش در این فتوای خود که سال گذشته آن را صادر کرد، همچنین دستور داد که مغازه ها در ۱۰ روز آخر ماه مبارک رمضان و پیش از عید فطر باید بسته باشند.

    این در حالی است که داعش پیش از آن نیز اقامه نماز تراویح به صورت جماعت در شب های ماه مبارک رمضان را بدعت و حرام دانسته و فتوای دیگری نیز صادر کرده که در آن مدعی شده بود روزه افرادی که از این گروهک تروریستی متنفر هستند و به باورهای آن اعتقادی ندارند، باطل و غیر قابل قبول است.

    در این فتوای متعلق به یکی از مفتیان داعش در شهر «الباب» در حومه شمال شرقی استان مرزی حلب در شمال غرب سوریه، آمده بود: کسی که نماز نمی خواند روزه اش قابل قبول نیست، کسی که دولت اسلامی در عراق و شام را دوست ندارد نیز روزه اش قابل قبول نیست، کسی که این ویژگی ها را دارد نیازی نیست زحمت روزه داری را تحمل کند چرا که سهم وی از روزه تنها گرسنگی و تشنگی است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.